Om Klubben

Ungdomstræning i Viborg Orienteringsklub.

Vi har ikke længere fast ungdomstræning i klubben, men træning af ungdomsløbere aftales mellem de unge, deres forældre og klubben. Træning gennemføres samtidig med øvrig træning i klubben mandage i sommerhalvåret mellem klokken 18:00 og 18:30.

Foruden mandagstræningen ved klubhuset er der mulighed for at deltage i træningsløb eller stævner i andre skove. Der vil være mulighed for fællestransport til aktiviteterne. Du kan også deltage i ungdomsture med klubben. Fælles for klubbens aktiviteter er, at vi lægger vægt på trygge sociale rammer og et godt socialt samvær i alt, hvad vi foretager os.

Alene i skoven?

Nej, som begynder vil du aldrig blive sendt alene i skoven. Vores aktiviteter er tilrettelagt således, at børn og unge gradvist opbygger et trygt og naturligt forhold til at færdes i naturen. Som ny i sporten vil du altid løbe i grupper af to eller flere. Det giver både tryghed og mulighed for at lære af hinanden. Viborg Orienteringsklub tilbyder dig også hjælp fra en personlig træner, hvis du føler dig usikker eller blot ønsker at forbedre din orientering.

Hvad koster det?

Medlemskab for juniorer (op til og med 20 år) koster 300 kr. pr. år. Ved et samlet familiemedlemskab opnås rabat.

Klubben giver tilskud til ungdomsløberes deltagelse i stævner o.lign.

Hvordan starter jeg?

Du skal blot møde op i klubhuset i Undallslund mandag kl. 17:45. Tag gerne far, mor og venner med.

Det eneste du skal medbringe er almindeligt udendørs løbe- eller fritidstøj. Der er bade- og omklædningsmuligheder i klubhuset. Kort og kompas sørger klubben for.

Praktisk information.

Klubhuset finder du på Skivevej 93, 8800 Viborg.